Sådan navigerer du i udstyr til den lille

Som nybagte forældre kan det være ganske vanskeligt – og ofte også udfordrende – at navigere i de forskellige babyprodukter og udstyr, der er nødvendigt til en nyfødt baby. Der findes en del udstyr, der kan gøre livet som nybagte forældre noget lettere.

Læs med her, hvor du tages igennem nogle af de produkter, der kan være til stor gavn!

Hav hænderne fri

En af de ting, der kan gøre livet nemmere med en baby, er en bæresele nyfødt kan blive båret rundt af. En bæresele fæstnes til din krop, så du og barnet har masser af kropslig kontakt. Det vil kunne lytte til dit hjerte slå, mens du kan rende rundt og rydde op efter din babys rod, lave mad eller sidde og strikke.

Der er nemlig mange huslige pligter, der kalder hver dag, og det bliver ikke nemmere af at have en lille ny, der har brug for opmærksomhed i alle vågne timer. Op til sommer kan det også være særlig rart at have en bæresele til nyfødte, da du slipper for at styre den store barnevogn uden om folk i gaderne skubbe den over ujævn vejbelægning. Det gør desuden det at handle ind, tage på café eller i parken langt nemmere.

Sådan skifter du barnet på vejen

Når du er på tur med dit barn, er det ikke altid lige belejligt at skulle skifte din baby. Men naturen har kaldt, og nu skal bleen skiftes. For at gøre livet nemmere for dig selv og for de andre omkring, bør du overveje at anskaffe dig et sammenklappeligt og transportabelt puslebord. Det vil forbedre den lidt besværlige situation, og du vil derfor være sikker på at have alt pusleudstyret med dig!

En bæresele og et puslebord til turen vil forhåbentlig gøre livet som nybagte forældre lidt nemmere. Held og lykke!