Savner du orden i hjemmet med baby?

Hvad end babyen lige er flyttet ind, stadig er i maven eller måske har været hjemmeboende et godt stykke tid, så kan der hurtigt opstå rod rundt omkring, fordi andre ting prioriteres højere end hyppig oprydning. Det er naturligvis helt forståeligt, men hvis du alligevel ønsker en smule orden i hjemmet med baby, så er det lige her du får et par gode tips og tricks til at forsøge at holde styr på alt mellem gulv og loft!

Kasser, kasser og flere kasser – med låg!

En genial tilgang til orden i hjemmet, er mulighed for at pakke de mange ting sammen. Dette skal allerhelst foregå i æstetiske kasser, æsker, kurve eller lignende – med låg. Sidstnævnte specifikation er rar af mere end én årsag. Både afværgelse af støv og små nysgerrige baby-pilfingre. Dernæst kan siges at jo flere muligheder for opbevaring der er, jo mere opbevaring vil der forhåbentlig også foregå. I skabe og lignende er det genialt med klodskasser eller lignende, hvor der til eksempelvis stuen kan være kister, kurve eller lignende til legetøj, tæpper og andre sager i samme dur.

Etiketter for alle pengene

Når så der er blevet sat kasser op i et flæng, der alle sammen er mere eller mindre ens, så kommer tumulten med at kende forskel. Ikast etiket er løsningen. Navngiv kasserne med en ikast etiket, så der ingen tvivl er om, hvad der er eller bør være i den enkelte kasse. På den måde er det altid til at se hvor tingene skal hen, når det har et specifikt, markeret sted.

Ryd op og ryd ud

Inden der gives i kast med ikast etikketter og kasser, så er det smart at rydde op og rydde ud. Det er helt sikkert nemmere sagt en gjort, men hvis der kan blive ryddet ud i nogle ting, er der mindre at holde orden i!