Inspiration til det lille barns ønskeliste

I starten af et lille barns liv har barnet ikke selv den store indsigt i, hvad han eller hun ønsker sig til diverse anledninger. Derfor er det forældrenes opgave at finde ud af, hvad der skal skrives på ønskelisten. 

I og med at der typisk er mange forskellige begivenheder i barnets første levetid, har du sandsynligvis brug for et hav af ønsker. Her finder du inspiration til, hvad du kan skrive på dit barns ønskeliste til dåben, julen, 1-års fødselsdagen samt andre anledninger.

Godnathistorier

Du kan sætte bøger med godnathistorier på ønskelisten. Læsning er godt som et ritual, når der skal siges godnat. Derudover er det med til at øge barnets ordforråd

Prewalkers og begyndersko

På et eller andet tidspunkt begynder dit lille barn at rejse sig op samt at tage sine første små skridt. Når dette sker, har dit barn brug for prewalkers. Når først dit barn er ved at kunne gå helt selv, skal du have fat i et par begyndersko. Sæt eventuelt et gavekort til en butik med prewalkers og begyndersko eller kontanter på ønskesedlen, så du selv kan købe den rette størrelse, når det er tid til disse typer sko.

Babytøj

Det lille barn vokser med lynets hast, så det er ikke mange gange, at den lille når at have de forskellige sæt på. Der er derfor ingen tvivl om, at babytøj er en stor udgift. Det kan altså være en god idé at skrive babytøj i forskellige størrelser på ønskesedlen.