Hav en kreativ eftermiddag med dine børn

Der findes utallige af kreative ting, som du kan lave med dine børn. Vil du gerne have en kreativ eftermiddag med dine børn, men har du svært ved at finde på, hvad I skal lave? Det er hyggeligt at sidde rundt om et bord og se sine børn lade kreativitet få frit løb. Børn har nemlig en fantastisk fantasi. Her finder du simple idéer til, hvilke kreative aktiviteter du kan lave med dine børn.

Lav hjemmelavet modellervoks

At lege med modellervoks er en fremragende aktivitet. Du kan altid vælge at købe modellervoks som for eksempel Silk Clay. Men du kan ydermere lave det selv sammen med dine børn. Det er slet ikke så svært, som du måske går og tror. Der findes opskrifter på nettet, så du skal bare sørge for, at du har de rette ingredienser. Når I er færdige med at lave modellervoks, kan I gå i gang med at lave sjove figurer.

Mal på sten

En anden god mulighed er at male på sten. I kan starte med at gå en tur for at finde de helt rigtige sten. Efterfølgende kan I gå hjem og finde malingen frem. Stenene kan hurtigt forvandle sig til noget helt andet alt efter, hvad dine børn finder på at male.

Dryppe lys

Du har helt sikkert allerede prøvet at dryppe lys, da du var yngre. Det var en sjov og afslappende aktivitet. Køb lys i flere forskellige farver og find skåle med vand i frem. Nu skal du blot tænde et eller flere lys til dine børn, og så kan de gå i gang med at dryppe. Dine børn vil uden tvivl elske denne aktivitet.