Gør baby glad med lækker mad

Du kender følelsen. Det, der et kort øjeblik virkede som stilhed, har pludselig forvandlet sig til et inferno af gråd og ulykke. Dit søde lille barn er vågnet fra sin spontane lur, er kommet i tanke om, at han/hun er sulten, og nu skal hele verden vide det. Panikken indtræffer, mens tanken om mere amning får dig til at skælve. Du kommer ikke til at amme baby mere lige nu, og der er brug for en anden løsning. Et alternativ, der kan mætte baby og få roen til at sænke sig igen. Det er til de situationer, vi har fundet et par gode måltidsidéer, som du kan læse herunder. De eneste kriterier er, at det skal være lækkert, og at det skal være nemt.

En lækker grød til en lækker baby

Det første alternativ er at give barnet noget godt gammeldags grød. Når baby græder for tyvende gang, kan det virke helt uoverskueligt at røre en grød sammen, men det er der heldigvis metoder til. Hvis du køber lækker baby grød hos babykasse får du ikke blot mad i høj kvalitet, du får også et hurtigt og nemt alternativ, til når panikken for alvor råder. Hvis du altid har et lille lager af god grød, så har du altid en genvej til at genskabe husfreden.

Øllebrød er altid en vinder

Nogle ville måske mene, at øllebrød også er en grød, men der vil vi tillade os at være uenige. Øllebrød er nemlig sin helt egen kategori, som kan frembringe nostalgiske følelser hos selv den mest distancerede, følelseskolde far. Det er en ærkedansk ret, som er uløseligt forbundet med vores elskede rugbrød, og derfor skal den selvfølgelig også viderebringes til næste generation. Det er dog ikke kun af nationalistiske årsager vi anbefaler øllebrød, den er nemlig både velsmagende og lige til, og dermed bliver begge kriterier opfyldt.