Cykellås: Den bedste måde at forhindre cykeltyveri

Kan du forestille dig noget værre end at stå med din baby på den ene arm og indkøbsposer i den anden hånd og opdage, at din cykel er blevet stjålet? For at undgå dette scenarie, skal du bruge en god cykellås, der kan forhindre cykeltyve i at få fingrene i din cykel. Der findes mange forskellige typer cykellåse, som alle har forskellige kvaliteter, men her forklarer vi, hvilke to typer, der kan redde din dag, hvis der lurer en cykeltyv om hjørnet.

Lad ikke din cykel blive det næste offer for tyveri

Der er uden tvivl ikke noget mere frustrerende, man kan komme ud for, end at stå med både baby og indkøbsposer og opdage, at nogen har taget din cykel (tæt forfulgt af at opdage, din cykel er blevet stjålet, når du ikke står med favnen fuld). Her kan du læse vores bedste tips til at holde din cykel sikker.

De bedste tips til at holde din cykel sikker

En fastmonteret cykellås på baghjulet er den simple og hurtige løsning, og er i de fleste tilfælde nok. Vil du være HELT sikker på, at din cykel bliver stående præcis dér, hvor du parkerede den, skal du bruge en form for kædelås, som kan bruges til at låse cyklen fast til noget – for eksempel en lygtepæl eller et cykelstativ – så der ikke er nogen, der kan rende med din cykel.

Invester i en god cykellås – eller to

For at sikre, at cykeltyvene ikke kan stjæle din cykel, skal du investere i en god cykellås. Den hurtige og lette løsning er en fastmonteret cykellås på cyklens baghjul, men den bedste løsning er at supplere med en cykellås, der virkelig kan forankre din cykel til stedet, hvor du parkerede den. Det kan redde din dag, hvis cykeltyvene er på vej. Så uanset om du har en baby i favnen eller indkøbsposer i hænderne, kan du altid være tryg ved, at cyklen stadig er dér, hvor du parkerede den.