5 ting du altid bør have i pusletasken

Som forælder vil du gerne være forberedt på alt og ingenting, når du skal væk hjemmefra med din baby. Det kan være, at du skal en tur ud og handle ind til aftensmaden, eller du skal en tur i parken.

Når du skal ud ad døren, har du uden undtagelse brug for at have en pusletaske med dig. Pusletasken skal være udstyret med alt det mest nødvendige. Læs med videre og find ud af, hvad du altid bør have i pusletasken.

Det bør der være i din pusletaske

I din Konges Sløjd pusletaske bør der være flere forskellige ting. Selvfølgelig kan det variere alt efter, hvor du skal hen, hvor længe du skal være væk og selve vejret. Dog findes der flere generelle nødvendigheder, som du bør have i pusletasken til alle tider.

  • Bleer – I en pusletaske bør der altid være bleer. Pak gerne et par ekstra bleer, så du er sikker på at have nok.
  • Vådservietter – Vådservietter er ligeledes en ting, som du bør have i pusletasken. Herved kan du nemt skifte dit barns ble, når du er på farten.
  • Sut – Bruger dit barn sut, så er det en god idé at pakke den i pusletasken. Hvis dit barn ikke bruger sut, behøver du naturligvis ikke at have en sut med dig rundt.
  • Skiftetøj – Uanset om du skal på en lang eller kort udflugt, er det værd at have et sæt skiftetøj med på farten. Sker der et uheld, kan du uden problemer skifte dit barns tøj.
  • Mad, drikkevarer og snacks – Hvis dit barn spiser fast føde, så pak noget mad og nogle snacks med i tasken. Du bør også have en drikkedunk med vand i pusletasken.